jueves, 19 de marzo de 2009

els mossos d´esquadra i les manifestacions

No recordo qui va dir ( o si?) que teniem una de les policíes més modernes; ben bé no sabia el què volia dir amb això, però veien les imatges emitides durant les manifestacions d´estudiants d´aquests dies no convencen. Per que una acció violenta de la policía a uns manifestants que no posen en perill a ningú no pot ser disperssada amb aquesta contundència. Li resta molta credibilitat a les forces de seguretat (s´enten als qui regeixen) que hagin de fer aquestes maniobres davant el desori, quan en altres països, aquests sí, potser
més desenvolupats en un principi, em vist que saben actuar d´una forma molt més racional, tenint en compte que els qui es manifesten no busquen el gamberrisme ni la violència gratuïta, ni son delinqüents. Qui hagi donat l´ordre de carregar contra aquests estudiants, en alguns casos aporrejats quan estaven al terra sense poder-se valer, no ajuden en res a la imatge d´una polícia, que ja té molt mala premsa per circumstàncies de sobres conegudes. No és una mesura intel.ligent ni de bon tros.

1 comentario:

  1. una de les versions que explica (que NO justifica, atenció!) aquesta contundència és que ho han fet (els mossos) per carregar-se el saura.
    hi ha TANTES coses q s'escapen de la meva comprensió...!
    ni t'explico la de furgons que hi havia a la mani d'ahir...

    ResponderEliminar